+ Színház

Megszólalt a Rékasi Károllyal ütköző autós

rékasi károly

Lélegzett, abban biztos vagyok, leguggoltam mellé, megérintettem a kezét, és láttam, milyen rossz állapotban van.

Amint arról a mi is beszámoltunk, Rékasi Károly a tegnapi nap folyamán súlyos motorbalesetet szenvedett. Az újabb fejleményekről a szemtanuk, illetve a Rékasi Károllyal ütköző autós a Blikk-nek nyilatkozott.

A színész, egy figyelmetlen előzés következtében bukott a XXII. kerületben: járművével éppen felfelé haladt a Háros utcában, amikor nem vette észre, hogy az előtte haladó autó szeretne balra fordulni.

A hatalmas csattanásra lettem figyelmes, s azonnal ki is szaladtam az utcára, hogy megnézzem, mi történt. Akkor a motoros férfi már a földön feküdt – nyilatkozta a Blikknek egy közeli házban lakó idős néni, aki odasietett a sérülthöz.

Lélegzett, abban biztos vagyok, leguggoltam mellé, megérintettem a kezét, és láttam, milyen rossz állapotban van. Abban nem vagyok biztos, hogy magánál volt-e. A sofőr azonnal hívta a mentőket, akik elég sokáig itt voltak a helyszínen, ebből gondolom, hogy a motoros súlyos sérüléseket szenvedhetett – mondta a hölgy, aki megdöbbenve látta, hogy a kereszteződéstől, ahol a baleset történt, legalább öt méterre feküdt a sérült.

Éppen be akartam fordulni balra a Háros utcáról a Gyöngyszem utcába, kitettem az irányjelzőt, de a mögöttem haladó motoros ezt valószínűleg nem figyelte. Már kanyarodtam, amikor úgy döntött, hogy megelőz, de belém hajtott – mondta nekünk az autó sofőrje, akinek az ütközés következtében azonnal kinyílt a légzsák a kocsijában. – Sajnos azt gondolom, hogy a motoros elég súlyos sérüléseket szenvedhetett, mert hatalmas erővel csattant az autómba. A kocsim nagyon összetört, trélerrel kell elszállíttatnom – tette hozzá.

Rékasi Károly állapotáról idáig annyi derült ki, hogy súlyos gerinc- és fejsérüléseket szenvedett, és a fővárosi Honvédkórház intenzív osztályán kezelik. Információink szerint a párja, Pikali Gerda éppen egy filmforgatáson volt, amikor egy barátnőjétől értesült a baleset híréről, és zokogva rohant a kórházba.

A Barátok közt sajtófőnöke, Böjte Piros elmondta: a színész családja egyelőre nem nyilatkozik.
Amíg nem derülnek ki a vizsgálatok eredményei, addig a család mindenki türelmét kéri – mondta Böjte.
A színész éppen tegnap posztolta a közösségi oldalán, hogy Jago szerepére készül az Othellóban. Bár az előadás csak az őszi évadban lesz a József Attila Színházban, egyelőre kérdéses, hogy Rékasi részt tud-e venni a próbákon.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top