+ Pályázat

Rendezvényszervezőt keres az Operaház

operaház

Ha befejezted felsőfokú tanulmányaidat, és dolgozni szeretnél, de még nem tudod hol, Budapest impozáns Operaházában most megteheted!

Ha befejezted felsőfokú tanulmányaidat, és dolgozni szeretnél, de még nem tudod hol, Budapest impozáns Operaházában most megteheted!

Ha rendelkezel diplomával (ez lehet bölcsész, jog, közgáz vagy akár pedagógia, C típusú angol nyelvvizsgával és társalgási szintű nyelvtudással, valamint Office ismeretekkel ) bátran jelentkezz.

A pályázatokat július 17-éig lehet benyújtani a kalmarmonika@opera.hu címen, elbírálás: augusztus 16-áig. A munkalehetőségről további információkat a kiírásban találtok.

Az Operaház nemcsak Budapest egyik legjelentősebb műemléke, hanem a háromszáz éves múltra visszatekintő magyar operajátszás első számú intézménye, komolyzenei kultúránk szimbóluma. Az Ybl Miklós által tervezett lenyűgöző palota 1884. szeptember 27-én nyitotta meg kapuit.

Az Operaház nemzetközi presztízsét, művészeti ”aranykorát” az 1888-ban kinevezett igazgató, Gustav Mahler teremtette meg. A túlnyomórészt olasz repertoár mellett ő mutatta be először Wagner ring-tetralógiájának két darabját, valamint Mascagni Parasztbecsületét is, amelyet a budapesti siker indított el világhódító útjára. Puccini két operáját is személyesen tanította be a pesti dalszínházban.

Az Operaház olyan művészekkel büszkélkedhet, mint Marton Éva, Tokody Ilona, Rost Andrea, Gulyás Dénes, Fekete Attila és Bretz Gábor. Emellett számos legendás külföldi művész is énekelt Budapesten, többek között Renée Fleming, Cecilia Bartoli, Monserrat Caballé, Placido Domingo, Luciano Pavarotti, José Cura Thomas Hampsonés Juan Diego Flórez.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top