+ Zene

Jó hír: július 10-től péntekenként jönnek az új zenék és albumok

New Music Fridays

Az új dalok legalább 45 országban, köztük Magyarországon július 10-től péntekenként 0 óra 1 perckor válnak elérhetővé az összes online zeneszolgáltatónál.

Az új dalok és albumok legalább 45 országban, köztük Magyarországon július 10-től péntekenként 0 óra 1 perckor válnak elérhetővé az összes online zeneszolgáltatónál, és a CD-megjelenések is aznap reggeltől lesznek kaphatóak a lemezboltokban – írta a MAHASZ.

A New Music Fridays valamennyi nagy nemzetközi kiadó és sok-sok független cég együttműködésének eredményeként született.

A MAHASZ közleménye minden magyarországi kiadót és a hangfelvételeiket saját kiadásban megjelentető előadót arra biztat, csatlakozzon a nemzetközi programhoz,

hogy a rajongók mindig ugyanabban az időben, egyszerre juthassanak hozzá az új zenékhez, akár a digitális világban, akár hagyományos CD-formátumban.

Míg korábban a világ különböző országaiban más-más napokon jelentek meg az új kiadványok, a New Music Fridays keretében mindez egységessé válik. További információk angol nyelven a www.newmusicfridays.com oldalon találhatók.

Itt a TOP 40-es lista 2. helyezettje:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top