+ Életmód

Egyél, igyál, bulizz a főváros tetején!

360 Bar

Budapest gyönyörű. Különösen felülnézetből. A 360 Bar tetőteraszáról a főváros egész panorámája tárul elénk, miközben menőbbnél menőbb buliknak lehetünk részesei. Mi is ez a 360 Bar? Interjúnkból kiderül.

A rooftop, azaz a tetőteraszos buliknak egyre nagyobb keletje van kis hazánkban is. Arról már írtunk, hogy a Corvintetőn a csillagos ég alatt nézhetünk kultfilmeket. De akad még rooftop mulatság Budapesten! Ha felmerészkedünk a Párizsi Nagyáruház (Andrássy út 39.) tetőteraszára, a 360 Bar világa tárul elénk. Egyrészt láthatjuk a fővárost felülnézetből, és ha már ott vagyunk, ehetünk, ihatunk, bulizhatunk is egy jót! Hogy mit is érdemes tudni erről a tavaly megnyílt rooftop bulihelyről? Erről Tőke Ildikót, a 360 Bar marketingvezetőjét kérdeztük.

A 360 Bar tavaly nyitotta meg kapuit a Párizsi Nagyáruház tetején. Milyen célokkal, milyen koncepcióval indult el a szórakozóhely?

A 360 Bar exkluzív környezetben nyújt kellemes kikapcsolódási lehetőséget dress code és face control nélkül. Olyan helyszínt szerettünk volna teremteni, ahol ezt a csodás körpanorámát fiatal és idős, sportos és elegáns, szingli és gyerekes vendég egyaránt tudja és szereti csodálni. Nem akartunk ebből az élményből kiszorítani senkit sem.

A kép forrása: Soós Bertalan

A kép forrása: Soós Bertalan

Budapesten több tetőteraszos szórakozóhely is várja vendégeit. Miben tud az egyik több, jobb lenni a másiknál?

A tetőteraszok esetében egyértelműen a kilátás a legfontosabb tényező. Minél elbűvölőbb a panoráma, annál jobban ki tudunk tűnni a tömegből. Az elmúlt évek tetőterasz robbanásában, nyugodtan mondhatom, hogy ezt a versenyt a 360 Bar nyerte. Ez azonban nem lehet elegendő még nekünk sem. Folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat: a feljutás menedzselését, a vendégek fogadását, az ital- és ételkínálatot és a velük egy időben a programjainkat.

Külföldön már régebb óta működnek rooftop szórakozóhelyek. Szoktatok ellesni tőlük ötleteket?

Szeretünk nyitott szemmel járni a világban és inspirálódni. Tekintve, hogy a Nyugat Európában, az Egyesült Államokban és Ázsia fejlettebb országaiban ezeknek a szórakozóhelyeknek nagyobb történelme van, lehet az ottaniaktól tanulni. Emellett nyugodt szívvel mondhatom, hogy a 360 Bar tapasztalataink szerint a tengerentúlon is biztonsággal megállná a helyét.

A rooftop bulik legnagyobb ellensége az eső, nyáron pedig könnyen jöhet a semmiből is egy zivatar. A szeszélyes időjárás mennyire babrál ki egy olyan szórakozóhellyel, mint a 360 Bar?

Hozzá lehet szokni. Természetesen erre minden egyes pillanatban számítani kell, és felkészültnek kell lennünk. Üzletvezetőink folyamatosan figyelik a meteorológiai jelentéseket, így nem éri váratlanul őket egyik hidegzuhany sem. A vendégeink így folyamatosan biztonságban érezhetik magukat nálunk. Nagyon fontos emellett, hogy ha bármilyen vészhelyzet közeledik, akkor az üzletvezető és a személyzet utasításait azonnal követni kell. Amint a zivatar, vihar elvonul – mi biztosan egyből újranyitjuk a bárt. Ez néha előfordul akár egy nap alatt többször is.

A kép forrása: Soós Bertalan

A kép forrása: Soós Bertalan

A 360 Bar-ban fontos szerepet kap a színes, fiatalos design is. Ezt ki álmodta meg?

A designt az Amontan csapatának köszönhetjük, akik már a tavalyi nyitás óta velünk dolgoznak. A színekkel, bútorokkal, kiegészítőkkel ők varázsolták szebbé tetőteraszunkat. A másik fontos eszköze a fiatalos deisgn megvalósításának a grafikai arculat, ami pedig Csuthy György munkája a 360 Barban, aki az első hónaptól kezdve kezelgeti az arculatunkat.

A tetőkerten nem csak iszogatni lehet, és gyönyörködni Budapestben. A vendégek főtt ételek közül is válogathatnak az étlapon. Mennyire népszerű a szórakozóhely konyhája?

A bár grillkonyháját ebben az évben nyitottuk meg és azóta is rendkívül népszerű. Ételeink között megtalálhatóak a könnyed saláták, válogatástálak, valamint tészták, szendvicsek és quesadillák is. A édes finomságainkat pedig mindennap a Kedveskrém cukrászai álmodják meg és készítik el nekünk. A hétköznapi evés ivás mellett vendégeink nagyon szeretik a vasárnapi brucnhunkat, ahol angol, könnyű és édes reggelivel várjuk a későn reggelizőket minden héten 12:00-tól.

A kép forrása: Soós Bertalan

A kép forrása: Soós Bertalan

A 360 Bar néha zártkörű program miatt ideiglenesen bezárja kapuit. Általában milyen rendezvény zajlik ilyenkor a tetőn? Gyakran rendeznek például születésnapi bulit?

Rengetegen keresnek meg minket zártkörű rendezvények ügyében, amelyek közül nagyon sokat meg is tudunk valósítani. Egy kategóriába viszont nem igazán lehet őket beskatulyázni, hiszen van köztük üzleti rendezvény, esküvő, forgatás és bizony, néha születésnap is.

Ha egyetlen mondatban kéne megfogalmazni, mit ad Budapestnek a 360 Bar?

Egy teljesen új látványt a csodás Budapestre.

A kép forrása: Soós Bertalan

A kép forrása: Soós Bertalan

A nyár még csak most indult. Milyen újdonságokra számíthat az, aki az Andrássy út 39. tetőteraszán kíván kikapcsolódni a nagy forróságban?

A programokat illetően folyamatosan új fellépőkkel színesítjük az estéinket, így egyre több újdonsággal találkozhatnak vendégeink. Augusztusban pedig ismét lesz Fotózz360ban látképfotópályázatunk, aminek tavaly nagyon nagy sikere volt. A többi maradjon egyelőre meglepetés!

A főkép forrása: Soós Bertalan

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top