+ Design

A Louvre-ban állítják ki Borsi Flóra festett testét!

borsi flóra

Borsi Flóra újabb hírrel lepte meg rajongóit: fotója nemsokára látható lesz a világ egyik leghíresebb múzeumában a Louvre-ban.

Borsi Flóra újabb hírrel lepte meg rajongóit: fotója nemsokára látható lesz a világ egyik leghíresebb múzeumában. Emellett pedig nem áll le a kísérletezéssel: legújabb sorozatában Detroit múltbeli arcait mutatja be, írja a kulturpart.hu:

A múlt héten 22. születésnapját ünneplő világhírű magyar fotós szombaton tette ki Facebook-oldalára az örömhírt: Ki lesz állítva egy képem Párizsban, a Louvre-ban!!!
Az Exposure Awardon indultam, ahol szavazni lehetett, hogy továbbjussak. A 100 szavazatból 53-at sikerült megszereznem, és ennek ellenére azt írták, hogy bekerültem a második fordulóba. Ez azt jelenti, hogy a kiválasztott képemet kiállítják a Louvre-ban, és bekerül az Exposure Award könyvébe is! A következő forduló a fődíjért június 23-án ér majd véget, és ekkor kerül sor a végleges eredményhirdetésre is.

A kiválasztott kép a Velavé című 2015-ös fotósorozat első darabja, amelynek többi képe a fotós saját oldalán is megtalálható.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top