+ Gasztro

Mi szerepelhet az étlapon a Pavarotti emlék-étteremben, csak nem tészta?

pavarotti

Milánó szívében, a híres Viktor Emánuel passzázson a napokban megnyílt, az énekes özvegye által felavatott Pavarotti Milano Restaurant Museum menüjében a szakácsnak sem utolsó legendás tenor kedvenc fogásai szerepelnek.

A Pavarotti International 23 és a milánói Seven Stars Galleria szálloda által közösen megálmodott étterem nem csupán a néhai olasz tenor munkásságának, hanem Pavarotti szülőföldje, Modena hagyományos ételei iránti rajongásának is emléket állít.

A néhai Luciano Pavarotti emlékének szentelt étterem és múzeum nyitotta meg a kapuit Milánóban, a javában zajló világkiállításhoz időzítve.

Milánó szívében, a híres Viktor Emánuel passzázson a napokban megnyílt, az énekes özvegye által felavatott Pavarotti Milano Restaurant Museum menüjében a szakácsnak sem utolsó legendás tenor kedvenc fogásai – töltött tészták, például tortellini, és bolognai spagetti – szerepelnek. De ezt egyelőre innen csak sejthetjük, mert a fejlesztők az étterem nyitásával párhuzamosan még csak az opening soon feliratnál tartanak a Pavarotti emlék-étterem honlapján. Igaz, asztalt már lehet foglalni.

Az étterem-múzeum egy szegletét a 2007-ben 71 évesen elhunyt művészhez kötődő élő zenés előadásoknak, fotográfiáknak és egyéb emléktárgyaknak szentelték. A 600 négyzetméteres létesítményt egy ugyancsak Modenából származó képzőművész, Mauro Roselli installációi és festményei díszítik.

Az étteremben a tervek szerint fiatal operaénekesek is fellépnek majd.

A napokban Modenában is Pavarotti-múzeum nyílt, az operaénekes egykori rezidenciáján, a Vörös házban (Casa Rossa). Az intézmény nemcsak a tenor művészi pályafutását, hanem magánéletét is bemutatja képek, filmek és videók segítségével.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top