+ Film

Angelina Jolie nem szereti a folytatásokat

angelina jolie

A Demóna folytatásán dolgozik a Disney stúdió, amely szeretné, ha Angelina Jolie is visszatérne a főszerepben, de Angelina Jolie inkább új produkciókban gondolkodik.

A Demóna folytatásán dolgozik a Disney stúdió, amely szeretné, ha Angelina Jolie is visszatérne a főszerepben – értesült a The Wrap mozis hírportál.

A tavaly nyári kasszasiker forgatókönyvét író Linda Woolverton már tárgyalásokat folytat arról, hogy elvállalja az új történetet megírását is. Woolverton olyan szkriptet készítene, amelyben Angelina Jolie ismét feltűnhet a filmvásznon a tündér szerepében. A hollywoodi sztár azonban még nem szerződött le a Csipkerózsika-feldolgozás folytatáshoz.

A rendező, Robert Stromberg valószínűleg nem csatlakozik a stábhoz, a producer Joe Roth viszont a második részben is dolgozik.

Jolie nem nagyon szereti a folytatásokat, alkotóerejét inkább új produkciókra fordítja színésznőként és rendezőként is. A Sony és a Universal is szerette volna korábban megnyerni a Salt ügynök, illetve a Wanted folytatásához, de mivel a színésznő rossz szájízzel hagyta ott a Tomb Raider-folytatást, nem állt kötélnek – írta a thewrap.com.

A Demóna azonban világszerte 760 millió dollár bevételre tett szert a jegyeladásokból, ezért a Disney csapata kiemelt projektként foglalkozik az új rész előkészítésével. Jolie jelenleg a By the Sea című filmjének utómunkáin dolgozik, amelyben férjével, Brad Pitt-tel szerepel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top