+ Zene

Lebőgött vagy csúcsformában volt az Omega Felcsúton?

Ahogy az várható volt, a visszajelzések alapján megoszlanak a vélemények a szombati Omega-oratóriumról. Van aki kevesellte a nézőszámot, míg mások óriási élményként írnak a felcsúti fellépésről.

Elsőként olyan híreket olvashattunk, hogy a vártnál kevesebben gyűltek össze az előzményektől és politikai felhangoktól terhes Omega-oratóriumra a felcsúti Pancho Arénában. Később kiderült, hogy az MTI képei még a koncert előtt, a magyar futballválogatott mérkőzésének időpontjában készültek: akkor még érthetően kevesen akarták kivetítőn követni a meccset az aréna gyepén a nyári kánikulában.

A koncert végül kilenc órakor kezdődött, és a Facebookon olvasható vélemények szerint remekül sikerült a beat-mise. Bár azt nem tudhatjuk, hogy moderálják-e bejegyzéseket az Omega Facebook-oldalán.

Az egyik hozzászóló szerint szombat este az egész magyar nemzet boldogságban úszott:

Gyönyörű este volt: nyert a magyar férfi focicsapat, együtt kiáltottunk sok ezren a gólnál — az Omega-csapat pedig elvarázsolt újra mindenkit: nyert az egész magyar nemzet is.

Valaki viszont erősen fájlalja, hogy az Omega bevállalta ezt az erősen megkérdőjelezhető fellépést.

Hiányzott ez az egész az Omegának? Ha bármikor tartanának egy koncertet (fidesz beütés nélkül) azért kb. 10 ezres nézőszám még simán összejönne. A felcsúti szemétdombon most lebőgették magukat 7-800 néző előtt.

Egy bő lére eresztett ajnározás is olvasható a Facebookon, amelyben egyenesen etalonnak nevezik a lézerelemekkel felturbózott koncertet:

Egy erőtől duzzadó Omegát láttunk, akik tökéletes show-t csináltak. Elképesztően jó volt a hangosítás, és a látványelemek hibátlan egységet alkottak a zenével. Ez a produkció bárhol a világon etalon lehetne.

Az eddigi hírek szerint a miniszterelnök nem látogatott el a méltán nagy port kavaró eseményre, és máshol, nem Omegával ünnepelte a magyar válogatott finnországi győzelmét. Ha esetleg nem hallott volna az Omega felcsúti showjának előzményeiről, akkor ezt a korábbi cikkünket javasoljuk.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top