+ Sztori

Egy Chilében élő magyar srác csúcsra járatta a plakátháborút

Ennél ötletesebb és egyben provokatívabb plakát nem igazán született eddig a nagy hazai plakátháborúban. Az ominózus fotó a Külföldi vagyok, elveszem a munkájukat kampányra érkezett.

Egyre nehezebb követni, hogy ki hogyan figurázza ki, vagy hogyan alakítja át a múlt héten a közterekre kirakott bevándorlásellenes plakátokat. A Külföldi vagyok, elveszem a munkájukat-oldal azonban megint új színt hozott a történetbe.

Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy rájöjjünk miről is szól ez az ironikus kampány. Már az eddig beérkezett fotók is sokatmondóak voltak, de ma felkerült az oldalra az eddigi legjobb megfejtés.

Forrás: Külföldi vagyok.. - Facebook

Forrás: Külföldi vagyok.. – Facebook

Gyuri úgy tűnik könyörtelen hadjáratot hirdetett Chile ellen, és nem elégszik meg a chilei munkahelyekkel. Kíváncsian várjuk ezt a provokatív képet lehet-e még fokozni a plakátháború folyamán.

A Chilében élő Gyuri egyébként néhány sorban nyilatkozott a 444.hu-nak, elmondta, hogy üzenete tényleg valósággá válhat, hiszen elképzelhetőnek tartja, hogy Chile néhány éven belül engedélyezheti a melegházasságot. Itthonról azért költözött el, mert nem látott rá esélyt, hogy félelem nélküli kapcsolatban éljen.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. kovIPAROS szerint:

    Tőlem az összes buzi mehet Chilébe, vagy bárhová és mutogathat bármilyen plakátot, mi jól jártunk.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top