+ Film

Rudolf Péter elárulta, miért bukott akkorát a Kossuthkifli

Kossuthkifli

Rudolf Péternek sikerült 800 millió forintot eltapsolnia egy sikertelen sorozatra, ugyanis a Kossuthkifli nézettsége egyre siralmasabb. A rendező most az is elárulta, hogy miért.

Rudolf Péternek sikerült 800 millió forintot eltapsolnia egy sikertelen sorozatra, ugyanis a Kossuthkifli nézettsége egyre siralmasabb. A rendező most az is elárulta, hogy miért.

Sok mindent elrontottam a Kossuthkiflinél, de amit elrontottam, azt még soha, sehol nem írták meg. Ami az első résznél történt, azt így utólag már elmondhatom, elég kínos ügy. Én nem ilyenre kevertem a hangot! A kritikusok egy része látta a filmet, mikor a szponzoroknak levetítettem, és az összes jó kritika akkor született. (…) A reklámok hangosabbak, mint a filmek. Két éve a reklámok miatt kitaláltak egy szerkentyűt, a kompresszort, azon megy keresztül az összes anyag, ami képernyőre kerül. Az első részt átengedte az MTVA ezen a kompresszoron, pedig mi már eleve így kevertük. Sok nézőt vesztettem akkor.

meséli a rendező.

A Kossuthkifli című hatrészes filmsorozatot 750 millió forintból forgatták az MTVA megbízásából. Az első, hanghibás részt 435 ezren nézték a Dunán, a második rész 267 ezer érdeklődőt vonzott, míg a negyedik epizódra mindössze 156 ezer ember volt kíváncsi.

Kossuthkifliről szóló kritikánkat itt olvashatod.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top