+ Irodalom

Hogyan jelentkezhetsz az íróműhelybe, ahol megszelídítik a nánai sárkányt?

íróműhely

A műhelyvezető segítségével egyéni szövegeket fabrikálnak a részvevők, és még az sem kizárt, hogy újra írják a nánai vár legendáját.

Kisnánán, a festői szépségű mátraaljai faluban, a XV. században épült, legendákkal övezett középkori vár tőszomszédságában írói műhelynapokat tartanak.

Az íróműhelyt Halász Margit író, forgatókönyvíró vezeti, aki aktív részese a magyar irodalmi életnek. Rendszeresen publikál irodalmi lapokban, tárcái napilapokban, magazinokban jelennek meg. Novelláit, kisregényeit, regényeit, forgatókönyveit díjak sorával jutalmazták.

A műhelyvezető segítségével egyéni szövegeket fabrikálnak a részvevők, és még az sem kizárt, fogalmaz a felhívás, hogy újra írják a nánai vár legendáját. A hagyomány szerint arrafelé él a szerencsehozó sárkány, akivel az éjszakai túra alkalmával kis szerencsével találkozhatnak az írótanoncok.

Az íróműhely 2015. július 3-5. között középiskolástól nyugdíjaskorig várják a jelentkezőket. A részletes programot ezen a linken találod, a tematikát pedig ezen. További praktikus információért ide kattints.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top