+ Fotó

Menni vagy maradni?

Menni vagy maradni? A szerelem, a pályaválasztás és az ifjúkor egyéb kihívásai helyett ez foglalkoztatja a fiatalokat. A kérdésre fotókiállítás reflektál.

Külföldi tanulmányúton Magyarországot képviselő fiatalok utazási élményeit mutatja be a Határtalan tehetségek című, keddtől látható fotókiállítás a Design Terminálban Budapesten.

A május 26-ig látogatható tárlaton az érdeklődők olyan kiemelkedően tehetséges fiatalok utazási élményeibe nyerhetnek bepillantást, akik a Nemzeti Tehetség Program európai uniós pályázata, a Tehetséghidak című program Határtalan lehetőség felhívásán keresztül 2013-2015 között külföldi tanulmányúton képviselték hazánkat a nagyvilágban – közölte az esemény kommunikációjával foglalkozó cég hétfőn.

teh3

Londoni gyermekkórház a Vitalarts tervei alapján

A fotók segítségével a még pályaválasztásuk előtt járó tehetséges fiatalok mondják el, hogyan látják helyüket, helyünket a világban. A képek túl azon, hogy érzékletesen dokumentálják egy sikeres utazás, fellépés, verseny szakaszait, sokszor a „menni vagy maradni” ma igen aktuális kérdésére is reflektálnak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top