+ Sztori

Élete kockáztatásával is oda akar adni 122.000 forintot egy ismeretlennek

forintot

Nagy lehet a szórás a Mit tennél, ha találnál 122.000 forintot? kérdésre adott válaszok, és a valóságos cselekvések között. Egy magyar állampolgár erősen javítja a statisztikát, és a hangulatunkat.

Először annak rendje és módja szerint médiahekkre gyanakodtunk. Az igazat megvallva még mindig arra gyanakszunk. Vagy azt gondoljuk, hogy a 122.000 forint megtalálója biztos attól félt, hogy kandikamerázzák, ezért keresi a talált pénztárca tulajdonosát. A Facebookon már megindult a casting. Mindenki tulajdonos akar lenni, persze csak viccből. Magyarország egyemberként emel kalapot a Becsületes Megtaláló előtt. Sorjázzanak itt a példás szavai neki:

Kedves Barátaim! Ismerőseim! PÉCSIEK!!!

A tegnapi nap folyamán (vasárnap),  meló után olyan dél és fél egy között az M0-s autópályán Gyömrő környékén a belső sávban észrevettem ezt a pénztárcát.  Az aszfalton szétszóródva sikerült össze szednem 122.000 ft-ot az életem kockáztatásával, mert közben körülöttem száguldoztak az autók. Szeretném visszaszolgáltatni a tulajdonosának a pénztárcát és a talált összeget. Van egy fényképes igazolvány mely alapján be tudom azonosítani a tulajdonost. Neve: Renczes László Pécsi lakos.

Várom jelentkezését az Úrnak. Kérem írjon nyugodtan. Várom jelentkezését. Megfelelő igazolványok bemutatásával átadom a pénztárcát és a talált összeget.

Nekem csak ez van… a becsületem…

A Becsületes Megtalálót Havasi Viktornak hívják, tehát nem Orbán Bertalannak. de félre a viccet, ennyi pénz és ekkora becsület több komolyságot kíván.

Nos, kedves Renczes László (tele van az internet a nevével, talán nem baj, hogy itt is leírjuk), lett egy új barátja! És nem kell új pénztárcát sem venni, meg 122.000 ezret, bankkártyát, papírokat sem.

És a vasárnapi „találmány” a maga valójában:

forintot
De hogy az M0-áson miért nem fújta el a szél a bankókat? Lehet, hogy százmillió volt, csak már elvitték a többit a nem becsületes megtalálók? Hú, mennyi kérdés. László, hol vagy? Válaszolj!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top