+ Film

Öveket becsatolni: képek a Walking Dead bevezető epizódjából – videó (18)

A Fear the Walking Dead visszavisz a The Walking Dead-et megelőző, annál veszélyesebb és ijesztőbb napokba. Olyan időkbe, amikor minden sarkon veszély leselkedett.

Bejelentette az AMC, hogy megkezdte a komoly várakozásokkal kísért Fear the Walking Dead című új sorozatának forgatását a kanadai Vancouverben. A későbbiekben Los Angelesben is rögzítenek epizódrészeket. A sorozat első évadát, amely hat egyórás részből áll, nyár végén kezdi vetíteni az AMC.

Ugyancsak hétfőn mutatta be az AMC azt az exkluzív anyagot, amelyet a pilot, vagyis a bevezető epizód forgatása során rögzített. A kisfilm, amelyben megszólal Kirkman és Hurd is, itt tekinthető meg:

A The Walking Dead társ-sorozatának vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios. Társ-producere Adam Davidson, aki a pilot mellett a második és a harmadik epizódokat rendezőként is jegyzi.

A Fear the Walking Dead visszavisz bennünket a The Walking Dead-et megelőző, annál veszélyesebb és ijesztőbb napokba. Olyan időkbe, amikor minden sarkon veszély leselkedett, és az ember vesztét elsősorban az okozta, hogy egyszerűen nem tudott arról, milyen viharsebesen változik a világ körülötte. A tétek nagyobbak, az iram intenzívebb lesz. Meg fogjuk mutatni a nézőknek a szétbomló civilizáció minden őrületét, amelyet Rick Grimes átaludt. Jobb, ha már most becsatolják az öveket

– nyilatkozta Robert Kirkman.

Fear-The-Walking-Dead

Drámai, egyben rémisztő lesz a társadalom szétbomlása, amit egy család szemüvegén keresztül látunk

Nagyon izgatott vagyok, hogy folytatjuk ezt a világvégéhez vezető utazást. Drámai, egyben rémisztő lesz a társadalom szétbomlása, amit egy konfliktusokkal küzdő család szemüvegén keresztül látunk. A történet elmeséléséhez remek színészek és kiváló stáb állt össze – nagyszerű munka lesz

– mondta David Erickson.

A “Fear the Walking Dead” Los Angelesben játszódik, új szereplőkkel és történetszállal. A főbb szerepekben Cliff Curtis („Missing” – „Elrabolva”, „Gang Related”), aki Travis-t játssza, Kim Dickens („Gone Girl” – „Holtodiglan, „Sons of Anarchy – Kemény motorosok”) alakítja Madisont, Frank Dillane (Harry Potter és a Félvér Herceg) Nicket, Alycia Debnam-Carey (A vihar magja) pedig Alicia lesz. Elizabeth Rodriguez („Orange is the New Black”) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, míg Ofeliát Mercedes Mason (“Karantén 2.”) játssza.

fear

Megmutatják a nézőknek a szétbomló civilizáció minden őrületét, amelyet Rick Grimes átaludt

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top