+ Film

Életrajzi filmet forgatnak a legendás gitárvirtuózról

Jimi Hendrix

Életrajzi filmet forgat Jimi Hendrixről a Phillips kapitány rendezője, Paul Greengrass; a produkció elkészítéséhez a néhai énekes hagyatékának gondozói is hozzájárultak.

Életrajzi filmet forgat Jimi Hendrixről a Phillips kapitány rendezője, Paul Greengrass; a produkció elkészítéséhez a néhai énekes hagyatékának gondozói is hozzájárultak – közölte pénteken a BBC News.

A rocktörténet egyik legismertebb zenészéről – aki 27 esztendősen, 1970-ben hunyt el – 2013-ban született egy brit-ír életrajzi film Jimi: All is By My Side címmel a André Benjamin rapperrel a főszerepben, ám ahhoz nem sikerült megszerezni a Hendrix-hagyaték beleegyezését, aminek az lett a következménye, hogy a leghíresebb számok nem hangozhattak el a filmben. Azt egyelőre nem tudni, hogy Greengrass kit szán a sztár szerepére, de felmerült Anthony Mackie neve, aki éppen most látható a Bosszúállók: Ultron kora című szuperhősfilmben. Greengrass várhatóan akkor fog bele a Jimi Hendrix film forgatásába, amikor befejezte a következő Bourne-epizódot Matt Damonnal.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top