+ Irodalom

Matyi Dezső nem tudta fizetni a bérleti díjat

matyi dezső

Egyelőre Páva nem tud arról, mi lesz a sorsa az üzlethelyiségnek, Matyi Dezső azt ígérte szóban neki, hogy segít találni új bérlőt.

  • matyi dezső
  • matyi dezső

Filccel a következőt írták ki egy papírlapra a belvárosi Alexandra könyvesbolt bejáratánál: „Tisztelt vásárlók! Tájékoztatjuk önöket, hogy üzletünk 2015.04.29-én megszűnt!”

A boltban lévő árukészletet kipakolták az alkalmazottak. A Dunántúli Napló úgy tudja, hogy Matyi Dezső nem tudta fizetni a bérleti díjat a városnak – írja a bama.hu.

Páva Zsolt Pécs polgármestere csütörtökön egy sajtótájékoztatón azt közölte, hogy felmondták a szerződést, mert nem fizetett a bérlő. Egyelőre Páva nem tud arról, mi lesz a sorsa az üzlethelyiségnek, Matyi Dezső azt ígérte szóban neki, hogy segít találni új bérlőt.

A városháza aljában üresen álló helyiséggel kapcsolatban Páva Zsolt elmondta, hogy a McDonald’s helyén a POSZT idejére valami ki fog már nyitni.

És hogy mi a helyzet a POSZT-tal? Ehhez Karsai György írását ajánljuk, szerinte cinizmusról és arrogáns hatalomgyakorlásról szól az idei színházi találkozó.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top