+ Film

Minden eddiginél apokaliptikusabb lesz az új MAD MAX – videó

Ha borzongani akarsz a viszolyogtató figuráktól, aki nem jöttek ki jól a Wall Street és a Valutaalap összeomlásából, no és agyukra ment a totális gázolajhiány, akkor tudom, mit csinálsz idén nyáron.

Apokaliptisszimusz a köbön. A Mad Max Mel Gibson nélkül is működni fog a jelek szerint. A jeleket George Miller adta, amikor publikálta a rövidesen mozikba kerülő A harag útja című epizód előzetesét. Tom Hardy és Charlize Theron főszereplésével olyan folytatás várható, ahol a Futurista Látványosztály egyik tagját sem engedték szabadságra az utóbbi években.

mm

Charlize Theron a terminátorszerű katonanő szerepében – romantikus alkat lesz, de tényleg!

A harag útja olyan hangulatot áraszt, ahol – írja a Port.hu – a világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja.

De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max: hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa, a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top