+ Irodalom

Ungvári Tamás mecénásokat keres

ungvári tamás dedikál

A Könyvmecénás programban most Ungvári Tamás négykötetes enciklopédiasorozatát lehet támogatni április végéig. A díszdobozos kiadás az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg.

A Könyvmecénás programban (korábban már írtunk a kezdeményezésről) most Ungvári Tamás négykötetes enciklopédiasorozatát lehet támogatni április végéig. A díszdobozos kiadás az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg. A könyv megjelenését ide kattintva lehet támogatni.

Ungvári Tamás négykötetes enciklopédiasorozata a szerző 85. születésnapjára a Scolar Kiadó gondozásában ünnepi külsőt ölt – díszdobozban, együtt kaphatók a múlt ismert és elfeledett alakjait egyaránt megidéző kötetek. Ungváriból árad a mesélőkedv, a történelem és az irodalom szenvedélyes szeretete s a bölcs együttérzés.

A díszkiadás kötetei:

  • A feledés enciklopédiája
  • Az emlékezés enciklopédiája
  • A halhatatlanság enciklopédiája
  • Az életem enciklopédiája

Mi is az a Könyvmecénás program?

A mecénások előre, még a nyomdába adás előtt megvásárolják a támogatott kiadványt legalább egy példányban, így a nevük bekerül a könyv támogatói oldalára. A támogatásként felajánlható legkisebb összeg mindig az adott könyv fogyasztói ára, de természetesen, aki többet szeretne adományozni, az magasabb összeggel is megteheti. Saját vagy egy általa választott családtag, barát, munkatárs neve pedig bekerül a könyvbe, mint támogató mecénás. Fontos információ, hogy a mecénások által támogatott könyvek a beérkezett támogatások összegétől függetlenül is megjelennek.

A Könyvmecénás programot a Csimota Kiadó indította el 2014 tavaszán azzal a céllal, hogy értékteremtő könyvek megjelenését támogassa. Csányi Dóra, a Csimota kiadó főszerkesztője szerint a Könyvmecénás programmal szerettek volna reflektálni arra a piaci tendenciára, hogy manapság akarva akaratlanul is arra törekszenek a kereskedők és vásárlók, hogy a könyvek fogyasztói árát különböző kedvezményekkel, akciókkal próbálják csökkenteni, pedig sajnálatos módon ezen keresztül a könyvek kultúrát teremtő és hordozó jelentőségét értéktelenítik el. 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top