+ Film

Ha még nem láttad a Balatont alulnézetből, csobb ide! – videó

Elkészült az Underwater 3., a Waterworld-ös Kevin Costner szerencsére nem ért rá. Szekeres Dávid viszont igen. És az ifjú filmes még csak vizes sem lett.

A Balatont alulról megörökítő videósorozat záró része készült el a minap. Szekeres Dávid Underwater című háromrészes alkotása a magyar tenger másik arcát mutatja meg.

Szekeres Dávid a 18. születésnapjára kapott egy vízhatlan fényképezőgépet, amit a balatonalmádi kikötőben próbált ki először még csak a víz fölött, majd később a víz alatt is. Az Online Balaton portálnak elmondta, az így készült első videóját is csak azért töltötte fel az internetre, hogy ismerőseinek megmutathassa.

Úgy gondolom, a Balatonról sokaknak csak a hekk, a lángos és a tömeg jut eszébe, azonban a tó mindig szép, minden évszakban. Több ezer arca van, és mindegyik valamilyen módon szép

– tette hozzá Dávid, aki a harmadik videóval lezártnak tekinti a projektet. Bár óvatosabban fogalmazva azt mondta: most pihen kicsit a fényképezőgépe.

És akkor nézzük a korábbi mozikat is. Aligátorteknős és muréna nélkül is izgalmas képek jönnek, búváruszony sem kavarja a vizet, és vakációzó iskoláscsoport sem gázol a balatonalmádi iszapba.

Tényleg szép.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top