+ Média

Éljen soká Ádár János! – videó

M1

Az új közszolgálati csatornát csak pattogatott kukoricával a kézben lehet nézni, ugyanis inkább egy röhögtető vígjátékhoz hasonlít a műsor, mintsem híradásokhoz, ahol akkor hibáznak, amikor. Bocsánat, mindig!

Zavart műsorvezető, elvarázsolt helyszíni közvetítő, állandó rosszkor kapcsolás, technikai hibák és teljes káosz. Ezzel indult Magyarország új hírcsatornája az első vasárnapi zárva tartás napján és nemzeti ünnepünkön. De nézzük a részleteket!

Az új M1 pillérei az óránkénti híradók lesznek, amelyekre éppen ezért hatalmas hangsúlyt fektet a stáb.

– olvasható a csatorna honlapján. Nem is tudom mi lett volna, ha ennél is nagyobb hangsúlyt fektet ez a profi stáb a műsorkészítésbe. Talán akkor nem csak elsötétült volna a stúdió, hanem fel is robban.

Az új csatorna egyik sajátossága lesz, hogy tulajdonképpen egy reggel 6 órától éjfélig tartó híradót láthat majd a tévénéző, amelyet számos érdekes magazinműsor tarkít majd.

– A többi sajátosság meg az állandó bénázás, mellébeszélés és sugárzó dilettanizmus.

Ezt az érzetet erősíti, hogy öt percenként friss információk hangzanak el, amelyek segítik a folyamatos tájékozódást.

– Módosítanám: Ezt az érzetet erősíti, hogy öt percenként (mit öt…kettő!) friss hibák láthatóak és hallhatóak, amelyek nem segítik a folyamatos tájékozódást, csak a folyamatos nevetést.

De inkább beszéljen a felvétel. Remélem büszke a stáb, ha már ennyi energiát öltek a nagy megújulásba, melynek következtében a köztársasági elnök nevét sem tudták helyesen leírni. Éljen soká Ádár János!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top