+ Zene

Balaton Method bulin jártunk, nem bántuk meg – Fotók!

Balaton Method

Március 6-án mutatták be a közösségi finanszírozással készült Balaton Method zenés dokumentumfilmet az Akvárium klubban. A vetítés után a filmben is szereplő együttesek vették birtokba az Akvárium színpadjait, mi pedig jól megnéztük, meghallgattuk, lefotóztuk őket. Akkezdet Phiai, Punnany Massif, Elefánt, Soerii & Poolek. Kell ennél több?

  • Balaton Method
  • Balaton Method
  • Balaton Method
  • Balaton Method
  • Balaton Method
  • Balaton Method

Március 6-án mutatták be a közösségi finanszírozással készült Balaton Method zenés dokumentumfilmet az Akvárium klubban. A vetítés után a filmben szereplő együttesek vették birtokba az Akvárium színpadjait, mi pedig jól megnéztük, meghallgattuk, lefotóztuk őket. Akkezdet Phiai, Punnany Massif, Elefánt, Soerii & Poolek. Kell ennél több?

Úszott a boldogságtól az Akvárium Klub március 6-án. Miért is? Egyrészt eljött az első márciusi hétvége. Másrészt végre bemutatták a várva várt Balaton Method filmet. Ha ez még mindig nem lenne elég, a magyar könnyűzene színe-java is tiszteletét tette a szórakozóhelyen. A Kishall színpadán fellépett a Middlemist Red (interjúnk), a Dirty Flow Club, a Hó Márton (interjúnk) és a Jégkorszak, a Kamikaze Scotsmen és Egyedi Péter. A nagyhalak az Akvárium nagyhall-jábanban léptek színre, még ha egy kis késéssel is. A publikum legnagyobb örömére a nyári fesztiválok elmaradhatatlan résztvevője a Punnany Massif nyitotta a sort. Nem kell feltétlenül keményvonalas Punnany-fanatikusnak lennünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat egy ilyen koncerten. A pécsi zenekar úgy tud kellemes, fesztelen hangulatú bulikat csinálni, hogy egy percig sincs az az érzésünk, hogy valami tinglitangli banda zenélget a színpadon.

IMGP3120

Kis szünetet követően az Elefánt sétált fel a színpadra. A március 14-én új lemezzel előrukkoló szombathelyi csapat könnyen befogadható alternatív muzsikában utazik, így teljesen érthető, hogy ők is helyet kaptak Szimler Bálint Balaton Method-jában.

Jóval éjfél után színre lépett az Akkezdet Phiai: Saiid és Újonc az Amoeba formációval kiegészülve szórta be mesteri rímekkel a nagytermet. Természetesen felzendült a Zenebuddhizmus is, melynek szövegét az Akvárium közönsége egy emberként skandálta. Az AKPH bulija olyan ütősre sikeredett, hogy ez a röpke 40 perc csak úgy elrepült, szívesen hallgattuk volna még őket.

Balaton Method

A Nagyhall programját a Soerii & Poolek zárta egy remek hangulatú koncerttel, mi pedig azzal zárnánk beszámolónkat, hogy a zenekarok méltó módon ünnepelték meg a Balaton Method bemutatóját.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top