+ Képzőművészet

André Goodfriend és drMáriás megerősítették a bilateriális kapcsolatokat

andré goodfriend

André Goodfriend meglátogatta drMáriás Kék Duna keringő című kiállítását az A38 Hajón, majd megelégedetten nyugtázta az unortodox magyar kortárs művészeti élet nemzetközileg is kiemelkedő bemutatkozását.

André Goodfriend meglátogatta drMáriás Kék Duna keringő című kiállítását az A38 Hajón, majd megelégedetten nyugtázta az unortodox magyar kortárs művészeti élet nemzetközileg is kiemelkedő bemutatkozását – olvastuk drMáriás facebook oldalán, majd így folytatja:

drMáriás köszönetét fejezte ki, hogy az amerikai ügyvivő látogatásával megtisztelte és elismerte a magyar művészet szabadságát, minőségét, aktualitását és fontosságát.
Felek megegyeztek abban, hogy minden tőlük tehetőt elkövetnek a hagyományosan jó és kiemelkedően fontos amerikai-magyar kapcsolatok helyreállításáért és újbóli felvirágoztatásáért.

– Több tiszteletet Amerikának, a kortárs művészet bástyájának! – mondta drMáriás.

– Több tiszteletet drMáriásnak, a kortárs magyar művészet bástyájának! – mondta Goodfriend, majd baráti kézfogással megerősítették a bilaterális kapcsolatok felvirágoztatásának új korszakát.

Ajánljuk még: Vona Gábor a háztetőn hegedül.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top