+ Film

Itt a Trónok harca új évadának első hivatalos előzetese

Itt a Trónok harca új évadának első hivatalos előzetese

Mindenki fellélegezhet, a Trónok harca ötödik évada tuti érkezik április 12-én a tévéképernyőkre Amerikában, kis késéssel pedig itthon is.

Az HBO tegnap este közölte honlapján, hogy megérkezett a világhírű sikersorozat következő évadának első előzetese, a trailer azóta már a Youtube-ra is felkerült.

Éppen tegnap hoztuk a rossz hírt, hogy George R. R. Martin Tűz és jég dala című sikersorozatának folytatása, a The Winds of Winter (A tél szele) címet viselő hatodik könyv  már biztos nem fog idén a könyvesboltokba kerülni. Az HBO pedig, mintha kárpótolni kívánta volna világszerte a rajongókat, tegnap bedobta a regényből készült tévésorozat következő évadának előzetesét.

Mindenki fellélegezhet, a Trónok harca ötödik évada tuti érkezik április 12-én a tévéképernyőkre Amerikában, kis késéssel pedig itthon is. Nem mintha ez bármilyen akadályt jelentene a megszállottaknak, hiszen tavaly a sorozat negyedik évadának nyitó epizódját világszerte 1,86 millióan töltötték le illegálisan, ezzel tartva a csúcsot a Walking Dead előtt is.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDb4sJVK2wU

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top