+ Film

Glenn Close Nobel-díjas író felesége lesz

Glenn Close

Close a kiegyensúlyozott és elegáns Joan Castlemant alakítja, aki örömmel adja fel saját írói ambícióit, amikor férjhez megy az írófejedelemhez, Joe Castlemanhoz.

Glenn Close játssza a The Wife (A feleség) című film főszerepét, egy Nobel-díjas író feleségét – értesült a Variety.com filmes portál.

Az Anonymous Content és a Meta Film produkciójában Frances McDormand, Logan Lerman, Brit Marling, Christian Slater és Jonathan Pryce is szerepel. Close a kiegyensúlyozott és elegáns Joan Castlemant alakítja, aki örömmel adja fel saját írói ambícióit, amikor férjhez megy az írófejedelemhez, Joe Castlemanhoz (Pryce). A Nobel-díj átadásának előestéjén azonban Joan elhatározza, hogy elhagyja férjét.

Christian Slater, az elhivatott, de megbízás nélküli életrajzíró szerepében akaratán kívül lesz az események katalizátora a szerelem és ambíció konfliktusáról szóló mulatságos és érzelmes történetben. A filmet a 2004-ben Fordulatok című drámájáért Berlinben Ezüst Medvével jutalmazott svéd rendező, Björn Runge forgatja ősszel Stockholmban és New Yorkban. Meg Wolitzer The Wife című regényéből Jane Anderson írja a forgatókönyvet.

Nyáron írtunk A galaxis őrzőiről, Close ott is szerepel, Robin Williams méltatására pedig elmondta, hogy csodálatos lelke volt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top