+ Irodalom

Zuckerberg magyar lányok meztelen testéről olvasgathat

zuckerberg

Az Athenaeum Kiadó tíz magyar könyvéből választhattak az olvasók, hogy melyiket adja postára a kiadó Mark Zuckerberg számára. A legtöbb voksot Viola Szandra: Testreszabás című kötete kapta, így ezt a könyvet juttatják el a Facebook központjába.

Különleges küldemény érkezik hamarosan Mark Zuckerberg részére. A Facebook alapítóját újévi fogadalmának megvalósításában segíti a Magyarországról küldött csomag, ami Viola Szandra és magyar táncosok testére írt versekből álló kötetet rejt majd.

Az Athenaeum Kiadó tíz magyar könyvéből választhattak az olvasók, hogy melyiket adja postára a kiadó Mark Zuckerberg számára. A legtöbb voksot Viola Szandra: Testreszabás című kötete kapta, így ezt a könyvet juttatják el a Facebook központjába. A közösségi portál alapítója nagyon szimpatikus újévi fogadalmat tett: 2015-ben kéthetente elolvas egy-egy könyvet, hogy segítségükkel új kultúrákat, hitvilágokat, történelmi folyamatokat és technológiákat ismerjen meg. Az Athenaeum Kiadó arra gondolt, elküldi Marknak az egyik magyar szerzős könyvét dedikálva. Az olvasók szavazati alapján ez végül a testverselő költőnő kötete lett, amit Nánási Pál fotói tesznek igazán különlegessé.

–  Mindenek előtt szeretném megköszönni azt a rengeteg szavazatot, amit kaptam. Nagy öröm számomra, hogy eljuthat a kötetem Mark Zuckerberghez. Még gondolkodom azon, milyen szöveggel dedikáljam neki a könyvet, és szeretném az egyik versem angol fordítását is elküldeni neki – magyarázta Viola Szandra (bővebben helyszíni fotókkal egy korábbi interjúnkban). –  Ezek a testvers-fotók egyedülállóak a világon, így remélem, hogy a Facebook atyja is felkapja majd rájuk a fejét. A kötet különös összművészeti alkotás: a költészet, a fotóművészet és a táncművészet elegye, biztos vagyok benne, hogy ilyen könyvet még sosem tartott a kezében.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top