+ Zene

Lajkó Félix különleges segítséget nyújt a Magyar Hospice Alapítványnak

lajkó félix

A Magyar Hospice Alapítvány a végstádiumú daganatos betegek ellátását végzi akkor, amikor az aktív gyógyító terápia már nem hoz eredményt.

Lajkó Félix albummal és koncerttel támogatja a Hospice Alapítványt A Magyar Hospice Alapítványt, a gyógyíthatatlan betegek méltó ellátását támogatja Lajkó Félix új albuma megjelenésével, valamint a 40. születésnapja alkalmából rendezett koncertsorozatának újévi budapesti állomásával.

A Magyar Hospice Alapítvány közleménye:

Lajkó Félix fontosnak tartja az élet méltó befejezését, ezért az est teljes bevételét felajánlotta a szervezetnek.

Lajkó Félix most megjelenő új albuma ráadásul limitált példányszámban az Alapítvány megsegítésére készült egyedi borítóval is kapható. A némileg drágább, különleges kiadás árából háromszáz forint szintén a civil szervezethez kerül.

A személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlásából és a társadalmi összefogásból működő Magyar Hospice Alapítványnak hatalmas segítséget jelent a művész gesztusa

– jelentette ki Kovács Anita. A programigazgató elmondta: az összegből egy kétágyas betegszoba egy éves költségét tudják fedezni. Kovács Anita hozzátette: Lajkó Félix maga is látogatást tett a Hospice Házában, és felajánlotta, hogy időnként zenél is a betegeknek.

A Magyar Hospice Alapítvány a végstádiumú daganatos betegek ellátását végzi akkor, amikor az aktív gyógyító terápia már nem hoz eredményt. A sokszor hónapokig tartó palliatív kezelés során csillapítják a betegek fájdalmát, szakszerű terápiával, gyógytornász és pszichológus segítségével javítják testi-lelki közérzetüket. Az Alapítvány segít a hozzátartozóknak is megküzdeni a helyzettel, és tisztán térítésmentesen végzi tevékenységét.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top