+ Szexturista

Szexturista: szex a megfelelő férfival 21.

szexturista

A jókislányok a mennybe jutnak, a rosszak meg a Four Season’s-ba. Egy szexturista csak tudja.

21. A jókislányok a mennybe jutnak, a rosszak meg a Four Season’s-ba

Szeretem azokat a dolgokat, amiket nem szabad. A testes vörösborokat, egy férfikezet a combomon az asztal alatt, százötvennel száguldozni az autópályán, a bonyolult kapcsolatokat, hajnalig olvasni az ágyban, bundát hordani ruha nélkül, a cukros dolgokat, az édes éjszakákat éjjel-nappal, az áfonyapálinkát, meztelen fotóimat elküldeni jó reggelt üzenetben, a giccses dalokat, a fű illatát, egy másik nő férjét.

Csak az enyém légy, néha azt szeretném / Majd, hogy a világ lássa kincsemet; /Arcod varázsa csordultig betölt / S egy pillantásodért is sorvadok; / Nincs más, nem is akarok más gyönyört, /Csak amit tőled kaptam s még kapok. / Koldus-szegény királyi gazdagon, / Részeg vagyok és mindig szomjazom.

Frászkarikát, de csak azért, mert valahol mégis egy hercegnő rejtőzik bennem. Kedvenc haverom egy másik f betűs szót használna.

Milyen alkoholt szeretnél, kérdezi Mr. Bond telefonon. Száraz vörösbort, esetleg félszárazat, válaszolom, hogy legyen némi mozgástere a választásban. Valami erősebbet mondj, amitől azonnal beindulsz, mint amikor a haverjaid már két órája buliznak, amikor te megérkezel, és szeretnéd őket utolérni. Ajaj, a pasival gondok lesznek, ha azt képzeli, én a piától vadulok. Rettegek attól, hogy elvesztem a kontrollt magam vagy bármi felett. Ahol teljesen át tudom adni az irányítást, feloldódom, és repülök a felhők felett, az a szex. A megfelelő férfival.

De most nincs más választásom. Négy nap van szilveszterig, hacsak nem akarom egyedül tölteni az ünnepet, marad Mr. Bond. A Kivitelező inkább pincegödröt ás, minthogy velem salsázzon Kubában. Mondjuk, két bal lábam van. Nem rosszak, de balok. A többieket lemondtam, s már úgy nézett ki, ez az óévbúcsúztatás is ugyanolyan lesz, mint a többi, unalmas tévészagú. Huszonhatodikán, karácsony másnapján, amit minden normális ember a családjával tölt, még én is a hátsóm áztattam velük együtt egy szálloda wellnessében, rövid üzenetet küldött, van –e kedvem vele szilveszterezni Lisszabonban, a Four Season’s Ritzben? Hogyne lenne! Amennyiben Mr. Bond elintézi a jegyeket. Konyakot, döntöm el végül, mert nem szeretem, ha a nyelvem a szájpadlásomra tapad holmi női löttytől. Hennessy jó lesz? Kiváló.

Legközelebb az autópályán hív, vezetés közben, milyen színű fehérneműt szeretnék, feketét vagy pirosat. Mindegy. Rendben, akkor megveszi mindkettőt, csak előtte áruljam el, hányas melltartót hordok. Nyolcvan bé, biztos volt benne, bólint rá. Honnan, fogalmam sincs, Bond az első férfi, aki nem akart velem skypolni a találkozó előtt, semmi virtuális szex, csupán néhány fotómat látta a profilomon. Később elmeséli, elhatározta, ha csalódik, és rondának tart, nem tetszem neki, amint kilibegek a reptérről, egyszerűen kezembe nyomja a kifizetett szoba kulcsát, jó szórakozást, és magamra hagy. Csodálatos lenne négy napig egyedül szomorkodni a Ritzben, ahol ugyan a szerviz kifogástalan, de még a levegővételért is fizetni kell. Öt csillagos szuperior kategória révén a Four Season’s-ban minden kívánságod teljesül, de rendesen megkérik az árát. A szilveszteri főszezoni díj sem tartalmazza a reggelit, ami negyven Euró körül kezdődik, vagy nyolcféle változatban, igaz, ezért a szobádban is szervírozzák.

Tulajdonképpen mit szeretnél az élettől, kérdezi vacsora közben a barátnőm. Speciális pszichológiát tanulván analizál, egyedül neki engedem. Fogalmam sincs, de azt tudom, hogy azért nem ismerkedem magyar pasikkal, mert legkésőbb két-három hónap után felmerül, fűzzük szorosabbra a szálakat, költözzünk össze. Fárasztó az alkalmazkodás, inkább megoldok mindent magam, csak ne kelljen senki kívánságát lesnem. Ráadásul, ha szerelmes vagyok, előbújik belőlem Terézanyu, és meg akarom oldani a hímnemű összes problémáját. Mire felszámolom a bajaikat, addigra frusztráltak lesznek, kiheréli őket férfias tettrekészségem. Szóval, maradnak a külföldiek, közülük is leginkább a nősek, mert velük nehézkes együtt élni, marad a pár együtt töltött boldog nap. Semmilyen defekted sincs, nyugtat a barátnőm, hál’ Istennek tudod, mit nem szeretnél, ez is elég. Igazad van, egyszerűbb azokhoz a szokásokhoz alkalmazkodni, amik melletted alakultak ki, kicsit befolyásolhattad, zsörtölődhetsz érte néha, mint amiket már készen kapsz egy idegen emberrel. Brazil ismerősöm rigolyája, hogy a feleségeit a harmadik X után lecseréli. A mostaninak még két éve van, akkor tölti be a harmincat.

Meddig tart az örökké, kérdezte Alice a Fehér Nyulat. Néha csak egy pillanatig.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top