+ Film

Cápát evő dinoszaurusz a Jurassic World trailerében

jurassic

A film, amelynek forgatókönyvét Michael Crichton regényéből készítették, egy dinoszaurusz élményparkban játszódik, amelyet naponta húszezer látogató keres fel. A park vezetése új attrakcióval áll elő, hogy növeljék a látogatók számát, ám az balul sül el és káoszhoz vezet.

Bemutatták szerdán a Jurassic Park negyedik epizódja, a Jurassic World első trailerét.

A 2015 júniusában mozikba kerülő film főszerepét Chris Patt játssza, rendezője pedig Colin Trevorrow, akinek munkáját tanácsokkal segítette Steven Spielberg. Spielberg rendezte a Michael Crichton Őslénypark című regénye nyomán született Jurassic Parkot (1993) és folytatását, Az elveszett világ: Jurassic Park című filmet (1997), ezúttal pedig producerként vett részt a film munkálataiban.

A film, amelynek forgatókönyvét szintén Crichton regényéből készítették, egy dinoszaurusz élményparkban játszódik, amelyet naponta húszezer látogató keres fel. A park vezetése új attrakcióval áll elő, hogy növeljék a látogatók számát, ám az balul sül el és káoszhoz vezet.

A Jurassic Park harmadik részét (2001) Joe Johnston rendezte. A három film összesen 1,9 milliárd dolláros bevételre tett szert moziforgalmazásból.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top