+ Zene

Dobogós lett a magyar zenekar a nemzetközi dalversenyen

cirkusz-ka

A Cirkusz-KA zenekar dala második helyen végzett az angol Worldmusic Network dalversenyén. A cikkben meg is hallgathatod a Májusi Tangó című szerzeményt.

A Cirkusz-KA zenekar dala a második helyen végzett az angol Worldmusic Network világzenei online dalversenyén. A magas számú közönségszavazat is nyomott  a latba, de a végső döntést a World Music Network, a Songlines Magazin, a BBC rádió és az Independent Rádió zenei szerkesztőiből álló zsűri hozta meg.

A szóban forgó dal – Májusi Tangó – októberben a leghallgatottabb 40dal közé is bekerült at EthnoCloud világzenei toplistáján. A zenekar utazásainak képeiből készített animációs hangulat-klipet dalhoz, amelyet itt megnézhetsz. A jövő év elején megjelenő második Cirkusz-KA nagylemezen ez a felvétel is hallható lesz.

A Cirkusz-KA 2011-óta hol itthon, hol külföldön aktív, de Szlávics Anna és Rock Tamás zenekaráról a budapesti koncertre járók, vagy a Jazzy Rádió hallgatói hallhatták már. A formáció legközelebb januárban lesz hallható Budapesten. Angliából érkező vendégművészükkel, Jacquelin Attwooddal közös produkciójukkal koncerteznek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top