+ Film

Az új traileren benézhetsz A szürke ötven árnyalatának vörös szobájába

A szürke ötven árnyalata a világszerte hatalmas karriert befutott bestseller várva várt filmváltozata. 2015 februárjában kerül majd a mozikba.

Végre rendes, hosszú trailert kaphatnak a rajongók A szürke ötven árnyalatához!

És egy kicsit többet is láthatunk Anastasia (Dakota Johnson) és Mr. Grey (Dornan) kapcsolatából, és bepillanthatunk a híres vörös szobájába, igaz, csak pár másodpercre. A film 2015 februárjában, Valentin-napon kerül majd a mozikba – addig még elég sokat kell aludni, de reméljük, hogy ehhez hasonló trailerekkel mindenki kibírja majd!

https://www.youtube.com/watch?v=jSKK0faDlhc

A szürke ötven árnyalata a világszerte hatalmas karriert befutott bestseller várva várt filmváltozata. Kiadása óta az Ötven árnyalat trilógiát 51 nyelvre fordították le, és több mint 100 millió példányt adtak el belőle nyomtatott és digitális formában, és ezzel a trilógia bekerült minden idők leggyorsabban legnagyobb példányszámban fogyó könyvei közé.

Az olvasók milliói számára ikonikus figurákká vált Christian Grey és Anastasia Steele szerepében Jamie Dornant és Dakota Johnsont láthatják a mozivásznon a nézők.

Luke Grimes lesz Elliot, Christian bátyja; Victor Rasuk lesz José, Anastasia jóbarátja; Eloise Mumford lesz Kate, Anastasia leghjobb barátnője és szobatársa; Marcia Gay Harden lesz Dr. Grace Trevelyan Grey, Christian anyja; Rita Ora lesz Mia, Christian nővére; Max Martini lesz Taylor, Christian testőre; Callum Keith Rennie lesz Ray, Anastasia nevelőapja; Jennifer Ehle lesz Carla, Anastasia anyja; és Dylan Neal lesz Bob, Carla férje.

A film rendezője Sam Taylor-Johnson, a forgatókönyvet Kelly Marcel jegyzi.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top