+ Film

Sorozat készül O.J. Simpsonról

A gyilkossági peréről elhíresült egykori amerikaifutball-játékosról és színészről Ryan Murphy készít tévés szériát.

Ryan Murphy, az American Horror Story készítője lesz az első, aki a feleségének és annak új barátjának meggyilkolásával vádolt O.J. Simpsonról készít tévés szériát.

Biztosan mindenki emlékszik az egykori amerikaifutball-játékos és színész, O.J. Simpsonra, aki valószínűleg nem a pályán elért eredményivel írta be magát a történelembe. Máig megosztó gyilkossági perét most tévésorozat formájában is feldolgozzák, érkezik az American Crime Story: The People Vs. O.J. Simpson.

A szemfülesek már a címből láthatják, hogy ez bizony az American Horror Story testvérsorozata lesz. Az elismeréseket halmozó, és nézettségi rekordokat döntögető horror sztori annyira bejött a nézőknek, hogy a készítők úgy döntöttek, hogy hiba lenne leállni.

Ryan Murphy és az FX viszont arra jutottak, hogy új alkotásukban híres bűntényeket és gyilkosságokat fog bemutatni. Az első évadról már most annyit lehet tudni, hogy 10 részes lesz, és a feleségének és annak új barátjának meggyilkolásával vádolt O.J. Simpsonról szól majd. A szériát azonnal berendelte az FX, és minden bizonnyal egy könyvadaptációt láthatnak majd a nézők.

(Forrás: Hír24)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top