+ Ajánló

Szociodráma Szabolcsban

Szociodráma Szabolcsban

Az Arccal a hóban az ország „sötét Szabolcs” nevű szegletének valóban sötét oldalát kívánja bemutatni egy család sorsán keresztül.

„…ha volna isten, nem hagyná Borbás Attilának, hogy így bánjon velünk, hanem agyonbaszná egy villámmal és annyi.”

A harmadik éve működő Szimpla Színház október 30-án, este 7 órai kezdéssel adja elő Kalapos Éva Veronika Arccal a hóban című drámáját, a már megszokott felolvasószínházi formában.

A Szimpla Társulat célkitűzéséhez híven olyan fiatal drámaírók munkáit próbálja színpadra állítani, és megismertetni a közönséggel, akiknek darabjait nem, vagy csak kis eséllyel játsszák színpadon – akár kőszínházi, akár alternatív színházi keretek közt. A felolvasószínházi hagyomány felújításával így korábban bemutatták már Csikós Attila, Szöllősi Mátyás, Sediánszky Nóra, Zalán Tibor drámáit. A felolvasószínházi estet a Fiatal Írók Szövetsége támogatja, az eseményre a Szimpla Kávézóban kerül sor. Szereplők: Kovács Olga, Dánielfy Anna, Szládek Kata, Mesterházy Fruzsina, Dolmány Attila, Menszátor Héresz Attila, Harcsik Róbert, Kovács-Cohner Róbert. Narrál: Csikós Attila.

Szociodráma Szabolcsban

Kalapos Éva Veronika október sorra kerülő színdarabja az ország „sötét Szabolcs” nevű szegletének valóban sötét oldalát kívánja bemutatni egy család sorsán keresztül. Hová vezetnek az élethazugságok, az álszentség és a képmutatás, és miért fontosabbak ezek még a hozzánk legközelebb állóknál is? Szociodráma illúziók nélkül, nehéz sorsok és erős emberek, akikről szinte semmit sem tudunk.

Nóra: Ha volna isten, mert nekem ugyan be nem adják, ha hetente százszor el is rángatnak misére… ha volna isten, nem hagyná Borbás Attilának, hogy így bánjon velünk, hanem agyonbaszná egy villámmal és annyi. Hagyjál engem az isteneddel.

 

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top