+ Film

Kalóz invázióval dobbantott a Walking Dead új évada

Kalózinvázióval nyitott a Walking Dead új évada

Akárhogy is próbálkozott az USA az illegális letöltések visszaszorítása terén, az ötödik évad premierje megkörnyékezte a listavezető Trónok Harca kalóznézettségét.

A televíziós premier-rekordok döntögetése után a kalózletöltések kategóriájában is tarolt a Walking Dead ötödik évadjának nyitó epizódja. A vasárnapi televíziós debütálást követő 24 órában több mint 1,27 millió egyedi IP-cím töltötte le az évadkezdő részt világszerte – írja a Variety

Ez a szám pedig több mint négyszerese a korábbi két, a 2012-es és az 2013-as évad megjelenésekor bevonzott nézettségnek. Az adatok azért is döbbenetesek, mert az Egyesült Államok – éppen a kalózletöltések visszaszorítása érdekében – 125 másik piacon is engedélyezte az első epizód megjelenését az amerikai Fox premierjét követő 24 órában. Annak ellenére azonban, hogy külföldön is kellő gyorsasággal elérhetővé vált a sikersorozat új része, a virtuál-támadások száma brutális. Érdekes módon az illegális hozzáférkőzők listavezetője éppen az USA, őt pedig Ausztrália, Brazília, az Egyesült Királyság és Kanada követi.

A Walking Dead ezzel a dobbantással már megkörnyékezte az abszolút győztes Trónok Harca nézettségét, aminek negyedik évadának nyitó része 1,86 millió, míg záró epizódja 1,46 millió letöltést hozott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top