+ Média

Mr. Klausz nyerte a Ki Mit Tube-ot

Puzsér imádta a produkciót, mely szerinte a valaha készült legigazibb és egyben legtragikusabb ábrázolása a mai magyar valóságnak.

Mr. Klausz nyerte a Ki Mit Tube vasárnap esti döntőjét. Magyarország első YouTube-on zajló tehetségkutatóján a tiszaújvárosi előadóra szavazott a legtöbb netező. Egy hónap alatt a Ki Mit Tube-ot hétmillióan nézték, az előadókra 80 ezer szavazat érkezett.

Mr. Klausz a győzelemmel autót, egymillió forintot, médiatámogatást, utazást és más értékes nyereményeket nyert. Mr.Klauszt slam poetrys, rappelős videóját először Puzsér Róbert üdvözölte a leghangosabban. Puzsér imádta a produkciót, és szuperlatívuszokban beszélt a produkcióról, mely szerinte a valaha készült legigazibb és egyben legtragikusabb ábrázolása a mai magyar valóságnak.

Ez egy szomorú és nyomorúságos trash. Elkeserítő és kétségbeejtő. (…) Magunkra ismerünk benne. Ezt Mr. Klausz nem azzal hozza, hogy teremt egy lepattant figurát, aki az ország állapotára reflektál, hanem csak azzal, hogy kedélyesen áll a saját nyomorához. Mi pedig belelátjuk az ő nyomorába a saját nyomorunkat.

Íme Mr. Klausz első videója:

Puzsér Róbert értékelése:

Hihetetlen számomra, hogy ennyi embert sikerült megérinteni. Olyan mintha álmodnék, nagy bulit csapunk, de azért dolgozni is el kell menni

– mondta Mr. Klausz, aki a Sorsod Borsod slam poetry-vel jutott be a legjobb öt közé. Másodikként a Lóci játszik című produkció végzett, a harmadik az Appril Secret Section lett.

A Ki Mit Tube öthétnyi versengés után érkezett a vasárnapi fináléhoz, amelyet élőben közvetítettek a YouTube-on. A tizenöt legtöbb közönségszavazatot kapott produkcióból a zsűri választott ki ötöt, ők jutottak döntőbe, az említett három előadó mellett még TrueBadÚr és ManGoRise. A zsűriben szerepelt mások mellett Péterfy Bori, Puzsér Róbert, Fluor Tomi, Szirmai Gergely vagy Saiid (Akkezdet Phiai) is. A döntősök élő videó-beszélgetésben csatlakoztak az eseményhez.

A fináléra mindegyik versenyző új produkciót készített. A közönség szavazata döntött, a netezők a rappelő Mr. Klauszt választották, aki meggyőző fölénnyel győzött.

Mr.Klausz döntős produkciója:

Első alkalommal rendeztek Magyarországon internetes közösségi médiára alapuló tehetségkutató versenyt. A jelentkezőknek egy legfeljebb ötperces videót kellett feltölteniük, amelyben maguk is szerepelnek, valamint egy bemutatkozó kisfilmet a verseny oldalára. Az augusztus 21-én indult Ki Mit Tube-ra 449 produkció nevezett, ezekre összesen 80 ezer szavazat érkezett, a netezők nagyjából 18 évnyi videót néztek meg, mintegy hétmillió megtekintést hozott a verseny.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top