+ Film

A sárga család Kínába kerül – Simpsons

simpson

Kínában nemrég radikálisan csökkentették a video-megosztó portálokon bemutatható külföldi műsorok arányát. És akkor jön a Simpson család!

A Fox televíziós társaság által jegyzett sorozatnak, a Simpson családnak már a huszonhatodik évadát nézik az Amerikai Egyesült Államokban. A kinai Sohu portálra szeptember végén kerülnek fel a régi és új epizódok – eredeti nyelven, kínai felirattal. Vajon lelkes Simpson-fogyasztóvá lesznek a Kínában élő kínaiak is?

Az szép nevű Állami Rádió-, Film és Televízió Főhatóság (SARFT) állítólag a videó-megosztó portálokon a külföldi tartalmak visszaszorítását szorgalmazza. A SARFT a nem kínai készítésű televíziós műsorok arányát ezeken az oldalakon legfeljebb 30 %-ra csökkentené, miközben a statisztikák szerint a legkedveltebb videós honlapokon, így például a youku.com vagy a sohu.com portálon a műsorok több mint fele külföldi. A főhatóság korábban több lépcsőben is szigorított a külföldi tartalmak televízióban, interneten történő bemutatásának feltételein, és több rendkívül népszerű sorozat és film sugárzásának engedélyét is visszavonta.

https://www.youtube.com/watch?v=jC3wuY3QT3M

 simpsons simpsons simpsons[MTI-hír szerkesztett változata.]

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. buchbinder ármin szerint:

    Eddig csak sárgultak az irigységtől! Világos?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top