+ Képzőművészet

Tereskova szerelmes Orbán Viktorba

tereskova

Tereskova állítja, nem nézte hülyének a jobbos szavazókat. ‘Ez tényleg szerelem!’ – mondja, hozzátéve, hogy azért nem akarja lecsapni a miniszterelnököt Lévai Anikó kezéről.

Tereskova szeret provokálni (itt egy meztelen portré), szerinte viszont Orbán nem ugyanezt tette a Szabadság téri emlékművel.

Szerintem Viktor nem provokál. Komolyan. Miért tenné? Szerintem békét akar és egyetértést. Kertész Imre kitüntetése sem provokáció és nagyon fontos az is, amit az író mondott: hogy a megbékélés reményében veszi át a kitüntetést. Tényleg le kellene már tenni a fegyvert. Szánalmas, hogy egyfolytában öljük egymást.

Tereskova állítja, nem nézte hülyének a jobbos szavazókat. „Ez tényleg szerelem!” – mondja, hozzátéve, hogy azért nem akarja lecsapni a miniszterelnököt Lévai Anikó kezéről.

Tereskova a csütörtökön megjelenő Heti Válaszban beszél még az agresszióról, arról, miért ragyásozta le Tóth Krisztina költőt, és hogy ballib ismerősei szerint csak „egyféleképpen lehet az ember liberális”.

„Én sem gondoltam volna, hogy balról fognak ilyen irigyen, betegesen, féltékenyen támadni. Hogy azzal kalapálják a fejemet: mekkorát „kaszáltam”, hogy „eladtam” a művészetemet” – mondja a Heti Válasz nagyinterjújában Nagy Kriszta Tereskova, aki Orbán Viktorról készült portréival hívta fel magára a figyelmet a közelmúltban. „A művészetemet nem adtam el. A képeimet igen. Bocs” – fogalmaz a képzőművész, hozzátéve, hogy eközben nem keresett többet, mint egy átlagos kiállításon, ahol egy kép 3-400 ezer forintba kerül, ráadásul költség is van, adó is van, a bevételen pedig a galériájával osztozik minden művész. „Szóval a nyolcmilliós bevételből messze nem »kaszáltam« hat és fél milliót, ahogy a Blikk írta, de velük nem kezdek el vitatkozni – abból nem lehet jól kijönni.”

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top