+ Szexturista

Szexturista 15.

A török férfiak mindig a királynőjüket keresik. Bár hősiesen ellenállok, de kitartásukkal gyakran mégis meggyőznek.

Vágyak erdejében

Mi, emberek, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egyetlen értelmes lényként a világmindenségben csupán mi élvezzük a szexet, az állatok pusztán fajfenntartásból párosodnak. Tudósok közben bebizonyították, hogy a legutóbb felfedezett emberszabású majmok, a bonobók, is össze-vissza dugnak. Bárkivel párosodnak, korra, nemre és rokonsági fokra való tekintet nélkül: nőstény nősténnyel, hím hímmel, szülő gyermekkel, és természetesen a hímek a csoportban fellelhető összes nősténnyel. Egymáshoz dörzsölik a csiklójukat vagy farkukat, társas önkielégítést végeznek. Szabadon, gátlások nélkül követik vágyaikat, nem ismerik a hűség vagy hűtlenség fogalmát. Génállományuk kilencvenkilenc százalékban megegyezik a miénkkel.

A barátom házvezetőnője huszonhat éves, dominikai nő. Délelőttönként egy amerikai kávézóban szolgál fel. Kedvességét és üde szépségét a turisták bőségesen jutalmazzák, jócskán kap borravalót. A robotolást déltől a barátomnál folytatja, rendben tartja a lakást, mos, vasal, főz, bevásárol, gyakran még hétvégén is. Két munkahelyén megkeres öt-hatezer Eurót havonta, ami az otthoni átlagkereset tízszerese. Valamennyi pénzt átutal Dominikán élő férjének, a maradékból kielégíti vágyait. Minden pénteken este bulizni megy a barátnőivel, csupa hasonszőrű, bevándorló szépséggel. Ilyenkor hófehér limuzint bérelnek, és férfi sztrippereket. Kék Chivas Regalt isznak literszám, és végigjárják az összes menő barcelonai bárt, magukkal vonszolva a prostituáltakat. Az éjszakai királynői lehetnek, szigorúan heti nyolc órában.

A török férfiak mindig a királynőjüket keresik. Bár hősiesen ellenállok, de kitartásukkal gyakran mégis meggyőznek. Vonzzuk egymást, mint az asztalon felejtett hús a döglegyeket, végzetesen. Mára már kifejlesztettem egy módszert, hogy ne szenvedjek többet a káros hatásoktól: egyszerűen olvasás nélkül törlöm az üzeneteiket. A mérnök két éjszakán át győzköd, látogassam meg. Antalyával és Bodrummal próbál levenni a lábamról, sikertelenül. Végül taktikát vált, megkérdezi, hová vágynék. Konya, Rumi szentélye, válaszolom. Magas labda. Hümmög, vallásos hely, fel kell öltözni rendesen, nincs tengerpart, unalmas. Nem vagyok hajlandó máshova utazni Törökországban, Antalya álságos, szélhámos valóságától kiver a víz, Isztambult unom már. Konya az a hely, ami után sóvárogtam, amit a drága megígért, aztán mást vitt el. A beteljesületlen vágy. Mivel nem engedek, a mérnök utána néz, van a közelben egy öt csillagos szálloda, hatalmas, kacskaringós medencével. Ellenőrzi a járatokat, Isztambulból kocsit bérelhetnénk, elég jó az autópálya Konyáig. Tizenhatodika megfelel-e egy hosszú hétvégére, akkor kapna szabit. Másnapra szerzek bébicsőszt, lelkendezve üzengetek. Hosszú szünet után jön a válasz, inkább mégis egy ukrán lányt visz el, mert olyan régen kívánja őket. Végre összejött. Az élet nem igazságos, de ennek ellenére jó.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top