+ Ajánló

Ingyenes Tom Jones koncert a Győri Bornapokon

jones

A vadító csípőmozgással rendelkező Tom Jones, kilenc zenész társaságában lép a győri Városháza előtti színpadra.

Augusztus 23-án robban a szexbomba Győrben, ugyanis nem más ad ingyenes szuperkoncertet, mint a világhírű Tom Jones. A győri koncerten az énekes kilenc zenész társaságában lép a színpadra és a szervezők az eddigieknél is több kivetítőt állítanak majd fel, így az énekes fellépése Győr főtéren is nyomon követhető lesz.
A vadító csípőmozgással rendelkező Tom Jones este 9-től, a Városháza előtt csap bele a lecsóba.

A fellépést megelőzően a bor és pálinkakedvelők örülhetnek, ugyanis immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre Győri Bornapok, bor-, borlovag és Gasztronómiai Fesztivál a megújult Széchenyi téren augusztus 21-24-ig.

A pincészetek az ország szinte minden tájáról elhozzák legjobb boraikat, 61 borász és 2 pálinkás mutatja be portékáját az idei rendezvényen, melyet ma már az ország legjobb borfesztiváljai között tartanak számon. A jó hangulatról kiváló fellépők is gondoskodnak: Cimbaliband, az Emilio Band, Harmonia Garden és Myrtill, a vivat Bacchus és Kozma Orsi Jazz Quartet, a Kiskalász zenekar.

jones

A fesztiválon borversenyek és bemutatók is zajlanak: Győr Város Bora választásra pénteken 11 órától kerül sor a La Maréda étteremben, délután pedig az Esterházy-palotában a borlaikusokból álló zsűri választja ki a Fesztivál borát. A kiegészítő programok közül kiemelkedik a Borászok Éjszakája az Esterházy-palotában. A különleges helyszín kivételes alkalmat kínál, hogy az érdeklődők nyugodt környezetben találkozhassanak a borászokkal és pincészetük zászlós borával.

További információ itt: http://mufegyor.hu/hu/esemenyek/gyori-bornapok-bor-borlovag-es-gasztronomiai-fesztival

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top