+ Ajánló

Itt a Simpson család – Family Guy crossover előzetese!

family

A helyszín Springfield, de az epizódban számos Family Guy utalás is feltűnik, például Homer-Peter látványos elemekkel megfűszerezett bunyója, mely Peter és a csirke örökös harcának klasszikus elemeit idézi.

A július 27-én befejeződött Comic-Con-on végre bemutatták a Simpson család és a Family Guy crossoverjének összeollózott beharangozóját. A nagy találkozásban, Rhode Island leghíresebb famíliája, a Griffin család fogja a sátorfáját és Springfieldbe megy. Egy pillanat alatt országos cimborái lesznek a város legnépszerűbb pereputtyának, a Simpson családnak és az albínónak titulált látogatók hamarosan megtalálják a maguk sárgafejű párját. A helyszín Springfield, de az epizódban számos, Family Guy utalás is feltűnik, például Homer és Peter látványos elemekkel megfűszerezett bunyója, mely Peter és a csirke örökös harcának klasszikus elemeit idézi.

familyA népszerű animációs sorozatok évek óta futnak a Foxon, ráadásul mindkettő vasárnap este. Mindkét szériában voltak már kisebb-nagyobb utálások a másikra: a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane fontos szerepet kapott a konkurens Simpson család egyik részében, de Homer hangját kölcsönző, Dan Castellaneta is beugrott egy rövid cameo-ra Quahogba.

https://www.youtube.com/watch?v=swP10nYz1qA

A csipkelődős rivalizálás végül annyira barátivá „fajult”, hogy a készítők úgy döntöttek, eljött az idő, hogy a két kedvelt rajzfilmet egy epizód erejéig összemossák.

Aki már nyálcsorgatva várja a rajzfilmtörténeti csodát, annak még várnia kell, ugyanis a The Simpsons Guy-ra keresztelt részt csak szeptember 28-án mutatják be az USA-ban.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top